THE GOLDEN SOURCE MALDEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 373 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Golden Source Malden. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 22:25 Prima eten, snel bezorgd, stokjes waren ze alleen vergeten
8 sep 2022 om 17:06 Lekker en compleet
4 sep 2022 om 17:57 Was heerlijk ook aardige bezorger Gewoon netjes optijd alles en lekker
2 sep 2022 om 10:48 Het eten was heel lekker en de dingen die ik had besteld maar niet mogelijk gemaakt konden worden (omdat deze op waren) werden gecompenseerd met iets anders.
20 aug 2022 om 22:55 Half uur later dan de tijd die ik heb aangegeven. Gebeld en gezegd precies de tijd dat ik mijn eten zal ontvangen.Het is zaterdag. Ik begrijp het heel goed. Het eten waren heel goed zoals altijd.
18 aug 2022 om 11:51 Sneller bezorgd dan aangeven, goed warm, cha sieuw niet zo lekker, babi pangang en tjaptjoi super!
14 aug 2022 om 19:57 Eerste en meteen laatste keer. Bezorging was snel, maar de bezorger had zogenaamd geen wisselgeld bij zich. Toen ik volhield ineens wel.. Verder was de gebakken banaan niet gaar, bijgerecht mihoen smakeloos, loempia slap en de sat├ęsaus zuur
9 aug 2022 om 22:07 Goede keuze menu, helaas gerecht verkeerd gelevert, en namelijk erg weinig vlees in voor 3 personen. (Had even snel kipfilet erbij gebakken, en bellen voor oplossing gaat niet wegens doofheid.)
7 aug 2022 om 20:55 Prima keuze menu. Lekker roedjak en heerlijke mihoen. De bapi pangang was wat droog.
6 aug 2022 om 20:47 16.45 uur besteld en om 17.15 uur afgeleverd. Prima service!
23 jul 2022 om 20:24 precies op tijd en het eten was prima!
22 jul 2022 om 20:26 Precies op de aangegeven tijd geleverd. Altijd goed eten!