THE GOLDEN SOURCE MALDEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 534 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Golden Source Malden. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 9:15 best duur en niet zo lekker. De Gado Gado was vrij smakeloos en waterig
1 jun 2024 om 20:11 heel erg lekker
29 mei 2024 om 19:13 De kippensoep was een beetje waterig en weinig smaak.
20 mei 2024 om 10:08 Eten was prima maar bezorging ruim half uur later. Nu regende het heel hard, dus ik snap het wel. Maar gezien ons eigen schema kwam het erg slecht uit.
19 mei 2024 om 19:56 Na dik 1.5 uur ons eten duurde erg lang
18 mei 2024 om 13:30 Dik in orde en op tijd.
18 mei 2024 om 11:44 Bezorger was op tijd en het eten was lekker
12 mei 2024 om 22:49 Lecker , gute Portionen , Top
9 mei 2024 om 19:57 spek was wel krokant maar de smaak was niet optimaal vorige keer was het beter. Bami rames waren sommige combinaties niet prettig in een bak smaak werd daardoor minder
26 apr 2024 om 20:15 Prima eten, qua qualiteit vrij standaard wat je van een chinees kan verwachten. Met uitzondering van de gebakken banaan (pisang goreng) erg lekker en ook na lang in de zak op tafel nog lekker krokant. Overigens ook de nasi en bami, niet te vet.
25 apr 2024 om 18:58 Ik kreeg nasi ipv bami, en toen ik er over belde duurde het bijna een kwartier voor ze snapten wat ik bedoelde... sushi was in een grote bak gedonderd en door elkaar geschud en kapot, volgens hun was het "gevallen".. gevallen eten verkoop je niet!
31 mrt 2024 om 19:45 Super goede bezorgtijd met daarbij erg lekker chinees eten