THE GOLDEN SOURCE MALDEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 396 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Golden Source Malden. Meer weten? Ontdek meer

25 jan 2023 om 20:22 Het eten en bezorging was top! Ik had in de opmerkingen gevraagd of alles wat ik bestelde vegetarisch kon gemaakt worden en dat hebben ze gedaan. Super lieve mensen en van het keuze menu zeker 2 keer kunnen eten. Wij bestellen zeker nog een keer
24 jan 2023 om 0:26 Tsar sieuw: beter gehad. Niemand wacht op zompige kroepoek om de volume te vermeerderen. Kip ketjap: erg vettig en niet uitgesproken van smaak. Leek op een nagedachte. Daging roedjak wel okay.
22 jan 2023 om 0:15 Bezorger was mooi optijd. Prima eten, alleen de paprika was denk ik in de aanbieding. Weinig vlees en te veel paprika. Het was wel warm. Prijs kwaliteit was het niet waard.
1 jan 2023 om 8:10 Smaak viel tegen. Heb wel betere Chinees meegemaakt. Jammer
25 dec 2022 om 15:52 Garnalen ontbraken, want er waren 2 bestellingen door elkaar gehaald door de keuken. Men heeft beloofd dit een volgende keer te verrekenen.
23 dec 2022 om 23:33 Vriendelijke bezorger en heerlijk warm eten. Ik werd van te voren gebeld dat het iets langer zou duren maar ik kreeg er gratis extra cassave bij. Ik had dan ook op een aparte tijd besteld. Porties zijn goed en erg lekker.
21 dec 2022 om 8:24 Op tijd bezorgd en het eten was nog warm toen ik het aannam. Wel vond ik het eten flauw van smaak (ik eet zelf zoutloos) en was ik zelf niet fan van de garnalen die in het eten verwerkt zaten. Verder top.
18 dec 2022 om 20:48 Altijd goed !!!
3 dec 2022 om 20:52 Eten was niet pittig, wat wel de bedoeling is als je gerechten met Szechuan saus besteld. Graag aangeven op bakjes wat er in zit. We hebben nu aardig zitten zoeken naar het juiste gerecht voor de juiste persoon. Bezorging was keurig op tijd.
30 nov 2022 om 20:05 Eten was lekker, maar de bezorger was 30 minuten te laat (90min totaal). Vervolgens via de intercom ook nog een discussie gevoerd over het afleveren op de 1e verdieping, bezorger wilde dat wij naar het autoraam kwamen, belachelijk.
19 nov 2022 om 21:19 Veel vaker bij besteld. Altijd lekkere chinees. Echter dit keer veel te laat. Kan een keer gebeuren als je maar 1 bezorger hebt, maar laat even iets weten. Is wel zo fatsoenlijk en mag wel voor dat geld.
19 nov 2022 om 20:45 Eten was lekker. Zeker voor herhaling vatbaar. Blijkbaar maar 1 bezorger in dienst; In de middag al bestelling doorgegeven, maar alsnog 75 minuten TE LAAT, zonder berichtgeving!